12 mei 2017 door Marc Bozon
Sterrenkoks achter fornuis op aspergeveld in Cromvoirt … met Redbeans koffie van Coffee3
Verschillende topkoks uit de regio kruipen van vrijdag 12 mei tot en met maandag 29 mei achter het fornuis van een pop-up restaurant op de aspergevelden van Erik Verhoeven in Cromvoirt. Voor de derde maal vindt middenin de natuur op De Heihoorn in Cromvoirt, in het grensgebied van Den Bosch, het evenement ‘Asperges in het Veld’ plaats.
Liefhebbers van het ‘witte goud’ kunnen volgens organisator Frank de Bot op de Cromvoirtse velden genieten van een lunch of diner maar ook van rondleidingen, zelf asperges steken of bijwonen van een ‘vleesworkshop’ door de bekende televisiekok Julius Jaspers. ,,Zondag 14 mei (Moederdag) en donderdag 25 mei is het ‘familiedag’ bij Asperges in het Veld. Op deze dagen kunnen kinderen aanschuiven bij de ‘soepfabriek’ en gaan zelf koken.
Coffee3, tezamen met het Redbeans concept, ondersteunt het evenement en deels de koffie verzorgen.