2 oktober 2024 door Marc Bozon

Van de Wijgert

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Op de site geven zij een impressie van de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van pallet leveringen en het recyclen van diverse houtstromen.

Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen, bent u bij Van de Wijgert aan het juiste adres.

Pallets & pallet-hout! Dat is waar het bij Van de Wijgert inmiddels al ruim 25 jaar om draait. Als familiebedrijf hebben ze een hechte binding met de regio. Ze zijn voor hun klanten de pallet-en recycling specialist die je gastvrij verwelkomt en waar je persoonlijk te woord wordt gestaan.

No-nonsense en afspraak is afspraak!

Daarnaast helpen zij u graag verder met het optimaliseren van u afvalstromen. Wat dit kan betekenen voor u bedrijf leggen zij u graag uit. Wilt u meer weten over een beter milieu maar ook voor besparingen, laat het hen weten.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

17 oktober 2024 door Marc Bozon

Quiet festival

Op vrijdag 18 oktober vindt voor de tweede keer het Quiet Festival voor de members van Quiet Den Bosch in de Maaspoort plaats. Een paar uur vertier, inclusief eten, drinken,...

15 oktober 2024 door Marc Bozon

G&M Best

G&M Best is een bedrijf gespecialiseerd in een ruim assortiment terrasoverkappingen, rolluiken, screens en buitenzonwering. Ook voor kunststof en aluminium kozijnen bent u bij hen op het juiste adres. Tevens...