Parttime Binnendienst medewerker gezocht – op dit moment al ingevuld

Wij zoeken voor onze vestiging te Udenhout een parttime binnendienst medewerker voor de 2 tot 2 1/2e dag op de binnendienst.

Hoofdtaken zijn het ingaand en uitgaand telefonisch verkeer met klanten en onze medewerkers. Daarnaast een stukje debiteurenbeheer en ondersteuning van een aantal administratieve taken. Afwisseling, veel contact met collega’s en klanten, werken in een hecht team met een ontzettend mooi en leuk product, koffie!!!

Herken je jezelf in de beschrijving van deze binnendienst medewerker? Stuur dan Marc Bozon (eigenaar) een korte e-mail met je motivatie en voeg je CV toe.

* Bij Coffee3 houden we er graag een warme zakelijke relatie op na, respectvol, met vertrouwen in elkaar, professioneel. Belangrijke waarden die we met het hele Coffee3 team onderschrijven.

3 september 2024 door Marc Bozon

Crematiecentrum Peelrust

Crematiecentrum Peelrust, begrafenis en crematie voor huisdieren Peelrust staat klaar als uw trouwe vriend overleden is. Samen met u zorgen we voor een passend afscheid van uw huisdier. Uw wensen...

27 augustus 2024 door Marc Bozon

Beautysalon Carmen

Beautysalon Carmen te Schijndel werkt met de huidverzorgings merken Skeyndor en Decleor. U kunt bij hen terecht voor: huidverbetering,gelaatsbehandelingen, harsen, massages. Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve...