15 oktober 2024 door Marc Bozon

G&M Best

G&M Best is een bedrijf gespecialiseerd in een ruim assortiment terrasoverkappingen, rolluiken, screens en buitenzonwering. Ook voor kunststof en aluminium kozijnen bent u bij hen op het juiste adres. Tevens kunnen zij u aanverwante artikelen aanbieden, om uw terras overkapping of serre compleet te maken. Kortom een ruim scala aan mogelijkheden voor het verfraaien van uw woning.

Zij maken het verschil door als deskundige te zoeken naar de beste constructie passende bij uw situatie, zowel technisch als op uiterlijk. Daarbij speelt hoge kwaliteit bij hen een grote rol! Bovendien worden de meeste van hun producten in de eigen werkplaats gemaakt, zodat ze een snelle levering kunnen garanderen.

Samen met u en G&M Best is het weer geen bepalende factor meer, u bepaalt wanneer u buiten gaat zitten onder een terrasoverkapping, of besluit om de zon binnen te laten of juist te weren.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de relaties en de eigen medewerkers.

17 oktober 2024 door Marc Bozon

Quiet festival

Op vrijdag 18 oktober vindt voor de tweede keer het Quiet Festival voor de members van Quiet Den Bosch in de Maaspoort plaats. Een paar uur vertier, inclusief eten, drinken,...

9 oktober 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....