Parttime Binnendienst medewerker gezocht – op dit moment al ingevuld

Wij zoeken voor onze vestiging te Udenhout een parttime binnendienst medewerker voor de 2 tot 2 1/2e dag op de binnendienst.

Hoofdtaken zijn het ingaand en uitgaand telefonisch verkeer met klanten en onze medewerkers. Daarnaast een stukje debiteurenbeheer en ondersteuning van een aantal administratieve taken. Afwisseling, veel contact met collega’s en klanten, werken in een hecht team met een ontzettend mooi en leuk product, koffie!!!

Herken je jezelf in de beschrijving van deze binnendienst medewerker? Stuur dan Marc Bozon (eigenaar) een korte e-mail met je motivatie en voeg je CV toe.

* Bij Coffee3 houden we er graag een warme zakelijke relatie op na, respectvol, met vertrouwen in elkaar, professioneel. Belangrijke waarden die we met het hele Coffee3 team onderschrijven.

17 oktober 2024 door Marc Bozon

Quiet festival

Op vrijdag 18 oktober vindt voor de tweede keer het Quiet Festival voor de members van Quiet Den Bosch in de Maaspoort plaats. Een paar uur vertier, inclusief eten, drinken,...

15 oktober 2024 door Marc Bozon

G&M Best

G&M Best is een bedrijf gespecialiseerd in een ruim assortiment terrasoverkappingen, rolluiken, screens en buitenzonwering. Ook voor kunststof en aluminium kozijnen bent u bij hen op het juiste adres. Tevens...